Poll-Tex pollenszűrős szúnyogháló

Kipróbált védelem pollen, környezeti por és rovarok ellen


A Poll-Tex megbízható védelmet nyújt azoknak, akik allergiások a pollenekre. Gátat szab az apró részecskék bejutásának és tisztán tartja a lakás levegőjét. Az elektrosztatikus bevonatnak köszönhetően szinte teljes mértékben blokkolja a pollenek bejutását. A háló ennek ellenére kiváló légáteresztő képességgel rendelkezik, a kilátást sem befolyásolja jelentősen és emellett rendkívül tartós is. Mostantól könnyedén szellőztetheti otthonát, élvezve a friss levegőt, anélkül hogy a külső szennyeződések bejutnának.

A Poll-Tex alkalmazása a hálószobán nyugodt pihenést biztosít. Lehetővé teszi a szénanáthás betegek számára, hogy továbbra is szellőztethessék hálószobájukat, anélkül, hogy aggódniuk kellene  a virágpor bejutásától.

Az egyedi elektrosztatikus bevonatnak köszönhetően a Poll-Tex magához vonzza a pollent és más részecskéket a környezetből, megakadályozva azok bejutását otthona területére. A PM10 osztálynál nagyobb részecskék (azaz a 10 µm-nél nagyobb részecskék ) például fák, füvek és gyomok pollene és még a tölgy hernyóinak apró, de veszélyes szőrszálai sem tudnak behatolni a Poll-Tex által védett helyiségekbe.


Fontos tudni, hogy a Poll-Tex hálókat csak fix keretes szúnyoghálókba tudjuk beépíteni, rolós vagy pliszé rendszerekbe nem.

A Poll-Tex pollenszűrős hálókat az alábbi termékeinkbe tudja megrendelni:

Poll-Tex szúnyogháló karbantartása

A Poll-Tex könnyen tisztítható vízzel átöblítve vagy akár porszívóval is. Az anyag rendkívül tartós és nem mutat hatékonyságcsökkenést vagy elszíneződést még évek múltán sem.

A Poll-Tex háló működéseA Poll-Tex® elektrosztatikus bevonatának köszönhtően magához vonzza a polleneket, így akadályozva meg azok bejutását a lakótérbe.

Itt pedig egy hagyományos háló működése látszik, mely hasonló sűrűségű, de mégsem tudja kiszűrni az apró részecskéket.